Shree Saini, ensimmäinen Miss World America 2021-kilpailun voittanut Intiaaniamerikkalainen

Ainutlaatuisimpiin missikisojen voittajiin lukeutuvalla Sainilla on ollut pysyvä sydämentahdistin 12-vuotiaasta lähtien

Sydänterveyden puolestapuhuja Shree Saini Washingtonin osavaltiosta on tullut ensimmäinen intialais-amerikkalainen, joka kruunataan Miss Maailma Amerikaksi 2021

Yksi ainutlaatuinen näytelmä voittajat, Saini on ollut pysyvä sydämentahdistin, koska hän oli 12, ja voitti suuren auto-onnettomuus, joka jätti hänet palovammoja ympäri hänen kasvonsa. Mutta hän harvoin jos koskaan antaa minkään sellaisen pidätellä itseään tai määritellä itseään.

Diana Hayden kruunasi Shree Sainin tilaisuudessa, joka järjestettiin Miss Maailma Amerikan päämajassa Los Angelesissa, tiedotteessa kerrotaan.

”Olen iloinen ja melko hermostunut. En voi ilmaista tunteitani (sanoin)”, totesi Saini, joka on myös ensimmäinen intialaistaustainen kilpailija, joka on edustanut Amerikkaa maailmanlaajuisesti.

”Kaikki kunnia kuuluu vanhemmilleni, erityisesti äidilleni, jonka tuen täällä. Kiitos Miss World America tästä kunniasta, hän lisäsi.

Virallinen Instagram kahva Miss World America jakoi uutisia sanomalla, ” Shree, joka on tällä hetkellä Miss World America Washington, myös omistaa arvostetun aseman ’MWA National Beauty with a Purpose Ambassador’, asema hän ansaitsi työskentelemällä väsymättä auttaa vähemmän onnekkaita ja tarvitsevat.”

”Hänen monien saavutustensa joukossa UNICEF, Lääkärit ilman rajoja, Susan G Komen ja monet muut ovat tunnustaneet hänen työnsä”, siinä todettiin. ”Olemme varmoja, että Shree jatkaa moitteettomasti ilmentämään kauneutta, jolla on tarkoitus, ja epäilemättä onnistuu lisäämään tietoisuutta ja huomiota Miss World America missiolle. Pysy kuulolla ja seuraa Miss World America 2021-matkaa!”

Shree Saini kruunattiin aiemmin Miss India Worldwide 2018-kisassa, joka järjestettiin Fordsin kaupungissa New Jerseyssä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *