Sandra Bullock hyvästeli elokuvan

Dokato mainostaa Sandra Bulok razkrin uutta si-elokuvaa ”kadonnut kaupunki”, joka aikoo vetäytyä toiminnasta. Elokuvassa, Chito izlchwane kinosalonite alkaa maaliskuussa 25, osallistua ja tähti Chaning Tate ja Brad Pitt, muut life.dir.bg .

Bylok julistaa ennen ”Entertainment Tonight”, mikä ei ole turvallinen aika levätä si vzeme. Ei ole suojaa, mitä tiedät, mikä on väite, mutta ” lihaan, mikä tekee minusta nay-shastliven.”

”Harjoittelet tekniikoita paljon vakavammin, kun olet videolla. Väitteet tapauksesta Kyllä bda 24/7 decata si ja si perhe. Sinun kanssasi se on paljon raportointiaikaan”, lisää Sinä.

Bylok e T-paita 12-vuotiaalle Luisille ja 10-vuotiaalle Leilalle, koito osinovi kato malkille. Olet oikeusjuttu, kyllä, voit auttaa heitä saamaan apua missä tahansa tilanteessa, erityisesti niin sanotussa”sosiaalisessa kalenterissa”. Filmitähti E on paljon tiukempi pandemioihin varatun ajan suhteen. ”Vanhempani Meksikossa tunsivat minut Kato ludata lady pandemiyatasta. He tietävät, mitä tekevät, he tekevät sen ilman COVID-tautia, kun he tulevat meille vieraita varten.”

”Oscarin” kantaja on jo avattu, Che on eronnut Tovista, che Luis ja Leila ovat olleet paikalla ensi-illassa, joka on sinulle. ”He avaavat takaoven. Vprreki che Layla totuus väite Kyllä miinat mato kilim. Ehkä teistä tulee myös ystäviä. Tova shche bde prviya pt kerran izlizat oikealla sledge pandemiyata, ja kerran izpitat nyakakvo suojelu normaaliuden”, lisää Sinä.

Haastatteluhetken mukaan Bulok oli ”kadonneeseen kaupunkiin”lähteneen Daniel Radcliffen seurassa. Hän sai tarpeekseen lempielokuvastaan kuuluisan kollegansa kanssa. ”Paljon hareswamia” Dokato pelastaa.”Go gledakhmen talossa joka Koleda. Ja ”nopeus” on yksinkertaisesti ilmiömäinen, ja peli ansaitsee rahaa. Sinulla on hirveä ura!”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.