Pandemian elpyminen: vaalien voittaminen, kabinettien sekoittaminen ja talouksien pelastaminen

Kaikkialla maailmassa tarvitaan ammattitaitoa, elinikäistä oppimista ja kriittistä ajattelua eturintaman talouskehitystiimeiltä ja hallituksen johtajilta.

Vaalit varjostavat maailmanlaajuista taloudellista maisemaa, ja noin 100 valtiota kisaa äänestääkseen tulevien 500 päivän aikana, etsien pandemian jälkeistä toipumista, pakokauhun vallassa löytääkseen taloudellisten vallankumousten leimaamia uusia ajattelutapoja. Vaalisyklit vain toistuivat. Muutos lykkääntyy aina. Lupaukset rutiininomaisesti kierrätetty. Kaappi sekoitetaan aina uudelleen. Kansalaiset harhailevat ja ajelehtivat.

Nyt puuttuvat pandemian jälkeiset rohkeat uudet kertomukset lahjakkuuksien ja resurssien yhteistoiminnallisesta yhdistämisestä uuteen maailmaan sopivaksi. Mikään kansakunta ei pysty siihen yksin, siksi tarvitaan maailmankatsomusta. Mikään johtajuus ei voi kieltää meritokratiaa, sillä vaaditaan yhteensopivuutta globaalin suoritus-ja tuottavuustason kanssa. Mitkä ovat vaihtoehdot pöydällä?

Piilokäsitys ”vanhan ajattelutavan taitamattomuudesta” on nyt tulossa tarpeellinen rohto, joka mahdollistaa mielen uuden nollaamisen. Kaikkialla maailmassa tarvitaan ammattitaitoa, elinikäistä oppimista ja kriittistä ajattelua eturintamassa toimivilta talouskehitystiimeiltä sekä valtion virastojen ja kaupparyhmien johtajuudelta.

Upouusi ja muuttunut maailma on siellä, kun hallitukset ja instituutiot vailla ”yrittäjähenkinen ajattelutapa” vielä puuttuu digitaalisia alustoja ja voi käsittää uuden vaatimuksen keskisuurten talouden suorituskykyä. Vuosia toisensa jälkeen kansakunnat todistivat omia potentiaalisia rykelmiään, jotka hukkuivat vanhojen rikkinäisten mallien pysähdyksiin. Lähikuukausina ja-vuosina maailma on nyt muuttumassa kyberajasta uuteen paperittomien, käteisettömien, toimistovapaiden ja töitä tekevien ikään. Missä ovat erityiset taloudelliset ratkaisut? Missä ovat kertomukset liikekannallepanostrategioista? Ja missä on todellinen live-mobilisointi, kun monivuotisen toteutettavuuden päivät ovat nyt kuolleet? Lauluteemat, vaalit, lupaukset ja vanhojen mielensäpahoittajien kierrätys eivät toimi, joten mihin suuntaan takaisinperinnät ovat menossa?

Haaveilu suuresta taloudellisesta menestyksestä poliittisten rotundojen sisällä on suurta taidetta, mutta pragmaattisen ja näkyvän edistyksen kansallinen liikekannallepano poliittisen käytöksen ulkopuolella ja koko maassa on tämän ajan uutta tiedettä. Tulevaisuuden hahmottaminen on oleellista, sillä nykyään aika on juliaanisen kalenterin koston tavoin kuin tsunami hukuttamassa meidät omiin suoritustasoihimme, haastamassa elinikäistä oppimistamme ja paljastamassa kriittisen ajattelumme, mutta pakottamassa meidät vain hahmottamaan muutosvauhtia, uimaan tai hukkumaan.

Ellei uusi visio ilmestyy, keskikokoiset taloudet pysyvät jumissa syvässä mudassa, vaikka tunnustetaan suurimpana taloudellisena tuottavuuslaastina, mutta silti riistetään samanaikainen synkronointi digitaalisessa alustataloudessa, jossa rajaton osaaminen laajentaa rajaa vähemmän kauppaa ja tuottavuusstandardeja, jotka ovat maailmanlaajuisesti kilpailukykyisen reunan arvoisia. Tragedia näkyy paikallisella ruohonjuuritasolla.

Ensisijaisesti yrittäjämielisille näkyvä globaalin ajan kolmiodraama, jota tukee Uusi nousu ja vanhojen ajattelumallien korvaaminen, on yksi keino. Tällainen ajattelu etsii aina yhteistoiminnallisia kokoonpanoja kaikista erilaisista kyvyistä ja taidoista, joita tarvitaan kansallisten ohjelmien liikkeelle panemiseksi tällaisten muutosten edistämiseksi yhteiseksi hyväksi.

Tutkimus Olympialaiset; mitalistit ovat urheilijoita ei sunnuntai-lenkkeilijöitä. Pandemia elpyminen puristamalla ylivoimainen esityksiä, siksi, talouskehitys ei ole enää astetta kohokuvioitu käyntikortteja. Se vaatii nyt todisteita todellisista taktisista taistelukokemuksista, globaalin ajan ymmärrystä alustatalouksista yrittäjämäisine ajattelutapoineen ja mobilisointiosaamisineen ja muuten se on vain Tik Tok-ajanvietteitä.

Nyt avoimesti näkyvä maailmanlaajuinen taloudellinen vahinko johtuu ensisijaisesti digitoinnin puutteesta, mikä vie digitaaliaikana sekunteja, toiset vievät viikkoja ja kuukausia, mahdollisuuksien menetysten suuruus tietyissä maantieteellisissä kohdissa on 1000 kertaa suurempi kuin upouuden talouskehitysviraston korvauskustannukset.

Huomaa, miten ylhäisyys Dr. Ameenah Gurib-Fakim johtava Expothon Africa auttaa kohottavia korkean potentiaalin keskisuurten yritysten innokas nelinkertaistaa vientikelpoisuus kautta parantamalla piilotettu yrittäjyys ja nuorekas voimia Afrikan kansojen. Lue lisää Googlesta.

Kuitenkin, de annamme puiden kaatua metsässä, riippumatta siitä, kuinka kriittisiä taktisia tarpeita edistysaskeleet tai kuinka kiireellisesti vastauksia tarvitaan, jokainen näkökohta edellyttää monikerroksisia globaalin mittakaavan virtuaalisia tapahtumia pöydälle ratkaisuja, tässä on kolme rohkeaa ehdotuksia.

Yksi: metsäpalot sammutetaan aina luomalla lisää valittuja paloja; luomalla paljon parempi upouusi meritocracy centric digitaalinen palontorjuntayksikkö, joka toimii huipulla ja tuottaa vaadittuja tuloksia.
Kaksi: lahjakkuuden paljastumisen pelko on digitalisaation ykköspelko.Varmistetaan pitkäaikaiset työedut elinikäisellä oppimisella ja intensiivisellä ammattitaidolla.
Kolme: kannustaminen kaikki etulinjan hallinta kaikkien keskisuurten yritysten talouskehitys ja ulkomaisten investointien vetovoima ja vienninedistäminen elimet on uusi vaatimus aikaa. Maailma pyörii liian nopeasti ja mahdollisuuksien menetykset ovat erittäin suuria, täällä luova yrittäjyys ajattelutapa tarvitaan kohottaa byrokraattisia ajattelutapoja.
Haasteena on löytää oikeat ajattelutavat; siksi vanhojen toimimattomien tapaustutkimusten ja turvattomuuteen perustuvien akateemisten toteutuskelpoisuuksien raapaisupolitiikkojen välttäminen vie vain toisen vuosikymmenen seuraavaan pandemiaan. Ala keskustella käytettävissä olevista vaihtoehdoista ja luoda viisaampia suunnitelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *