Neljä Intiaaniamerikkalaista vuonna 2021 Fortune 40 Under 40-listalla

Nuorten queerien itsemurhien ehkäisystä uuteen sosiaalisen median startupiin, he muokkaavat pandemiakokemusta

Neljä Intiaaniamerikkalaista on päässyt Fortune-lehden vuoden 2021 listalle 40 alle 40 yrittäjästä, vaikuttajasta, luojasta, johtajasta ja game changerista”, jotka ovat muokanneet maailmanlaajuista pandemiakokemusta.”

Vaikutusvaltainen liike-elämän aikakauslehti toteaa, että ”tämä on ollut valtava muutosvuosi kaikessa siinä, miten työskentelemme ja matkustamme, miten ostamme elintarvikkeita ja sijoitamme säästömme”, ja sanoo tämän vuoden listan tuovan esiin ne, jotka ”tasoittavat tietä sille, mitä tulee seuraavaksi.”

Neljästä Intiaaniamerikkalaisesta, Young America ’ s Foundationin Raj Kannappan, 30, on Fortunen mukaan vastuussa konservatiivisten vapaiden markkinoiden periaatteiden edistämisestä korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa ympäri Yhdysvaltoja.

Amit Paleyn, 39, johtama Trevor-projekti on vuodesta 1998 lähtien pyrkinyt estämään nuorten queer-ihmisten itsemurhat pelkästään LGBTQ-nuorille omistetun vihjelinjan kautta, Fortune toteaa.

Goldman Sachsin SIJOITUSPANKKIDIVISIOONAN operatiivisena johtajana Akila Raman, 39, on toiminnan ytimessä ennätysvuonna, jolloin tehdään kauppoja ja tehdään yrityskauppoja (M&A).

Clubhouse Cofounder Rohan Seth, 37, on menossa nonstop alkuvuodesta 2020 hänen sosiaalisen median startup, joka on risteytys talk radio ja ryhmä chat, kertoo Fortune.

Raj Kannappan, 30, varapuheenjohtaja ja johtaja, Young America ’ s Foundation

Young America ’ s Foundationin Center for Entrepreneurship & Free Enterprisen johtajana Raj Kannappan vastaa Fortunen mukaan konservatiivisten vapaiden markkinoiden periaatteiden edistämisestä korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa ympäri Yhdysvaltoja.

Kanssa läsnäolo yli 2,000 college ja high school kampuksilla, ja lähes $100 miljoonaa omaisuutta, ryhmä on kaikessa hiljaisuudessa rahoittaa ja tukea kampuksen republikaanien ryhmiä, se sanoo.

He tuovat puhujia korkeakouluihin ja edistävät presidentti Ronald Reaganiin ja William F. Buckleyyn historiallisesti sidottuja vero-ja sosiaalikonservatismin viestejä.

Myös Kannappan ja YAF käyttävät vaikutusvaltaansa oikeusjärjestelmään. Ryhmä on nostanut oikeusjuttuja yliopistoja vastaan, jotka pidättävät oikeistolaisia puhujia kampukselta.

Hiljattain Floridan yliopistoa vastaan nostettu oikeusjuttu, joka toistuvasti kieltäytyi käyttämästä koulun varoja kiistanalaisten republikaanien puhujapalkkioiden maksamiseen, johti siihen, että yliopisto sopi konservatiivisten opiskelijoiden kanssa 66 000 dollarista ja muutti sananvapaussääntöjään.

Amit Paley, 39, Trevoc-hankkeen toimitusjohtaja

Lesbo -, homo-ja biseksuaalinuoret harkitsevat itsemurhaa yli neljä kertaa todennäköisemmin kuin heterotoverinsa. Vuodesta 1998 lähtien Trevoc-projekti on pyrkinyt estämään nuorten queer-ihmisten itsemurhat pelkästään LGBTQ-nuorille omistetun vihjelinjan kautta, Fortune toteaa.

Ja vuodesta 2017, jolloin Amit Paley otti ohjat voittoa tavoittelemattoman järjestön toimitusjohtajana, järjestö on kasvattanut dramaattisesti tukea saavien nuorten määrää.

Keskittymällä innovointiin, teknologiaan ja tutkimukseen LGBTQ: n nuorten mielenterveyden varamiehenä Paley on laajentanut henkilöstön määrää auttaakseen tätä haavoittuvaa ryhmää ja nelinkertaistanut kriisinuorten määrän, jota järjestö palvelee kuukausittain.

Paley toimii myös National Suicide Prevention Lifeline steering committeessa ja National Action Alliance for Suicide Prevention-järjestön toimeenpanevassa komiteassa.

Hän kertoi Fortunelle, että osallistuminen mielenterveystilaan auttaa häntä puolustamaan LGBTQ-nuoria ja heidän erityistarpeitaan.

Trevor-hanke ottaa myös tämän asianajo vakavasti hallituksen tasolla, työskentelee lopettaa muuntohoito, vastustaa anti-transsukupuolisten lainsäädäntöä, ja perustaa ”988” kuin numero amerikkalaiset voivat soittaa (alkaen ensi kesänä) päästä itsemurhien ehkäisyyn elinehto.

Covid-taudin vallattua maailman, Paley otti Trevor-projektin ensimmäistä kertaa täysin etäälle, vaikka hoiti lähes kaksinkertaisen määrän puheluita ennen pandemiaa.

Monet LGBTQ-nuoret, jotka muodostavat suhteettoman 40 prosenttia kodittomista nuorista, ovat jumissa tilanteissa, jotka huonontavat heidän mielenterveyttään, kuten asuvat kodittomien suojissa tai viettävät enemmän aikaa kotona ei-kannustavien tai väkivaltaisten vanhempien kanssa.

Pandemian aikana Paley johti järjestöä myös jatkaessaan pitkäaikaista sitoutumistaan intersektionaaliseen aktivismiin, tukemalla queer Blackia, Aasialaisamerikkalaista ja Pacific Islanderilaista nuorisoa George Floydin kuoleman ja AAPI-yhteisöön kohdistuneiden rasististen hyökkäysten aikana.

Akila Raman, 39, Goldman Sachsin SIJOITUSPANKKIOSASTON operatiivinen johtaja

Dealmakingilla ja M&A: lla on ollut ennätysvuosi—ja Akila Raman on toiminnan ytimessä, toteaa Fortune. Helmikuun alussa julkistettu Raman johtaa globaalin investointipankin toimintastrategiaa.

Hän keskittyy tällä hetkellä kansainväliseen laajentumiseen ja kasvuun uusissa tuotteissa, kuten ESG: ssä. Aloitettuaan harjoittelijana vuonna 2003 Raman vietti suurimman osan ajastaan luonnonvara-alan yrityksissä muun muassa energia -, voima-ja metallialalla.

Hän on myös priorisoinut teknologian ja automaation avulla työnkulun virtaviivaistamista ja stressin lievittämistä valvomiensa Goldman-investointipankkiirien keskuudessa.

Intialaisten ja korealaisten siirtolaisten tyttärenä Raman ei ole nähnyt monia hänen näköisiään ihmisiä Wall Streetillä, ja hän on viettänyt vuosia mentoroiden naisia ja värillisiä ihmisiä—ei vain Goldmanilla vaan koko alalla. ”Aina kun jätän tämän paikan ja uran, se on tosi siisti perintö”, hän sanoo.

Rohan Seth, 37, Cofounder, Clubhouse

Rohan Sethin yhdistelmä tuotteen ja teknologian kyljyksiä yhdistettynä yrittäjähenkisyyteen auttoi saamaan hänet Fortunen vuosittaiselle 40 Alle 40-listalle, mukaan alkuun business magazine

Alkuvuodesta 2020 lähtien, kun hän perusti Clubhouse, sosiaalisen median startup, joka on risteytys talk radio ja ryhmä chat, hän auttaa ohjata yksi puhutuimmista kuluttajasovelluksia viime vuosina ratkaisevalla hetkellä sen historiassa.

Kun koronaviruspandemia pakotti ihmiset jäämään kotiin, palvelun suosio räjähti. Miljoonat latasivat sovelluksen kuunnellakseen muun muassa räppäri MC Hammeria ja Teslan toimitusjohtajaa Elon Muskia.

Clubhousen insinöörijohtajana Seth on vastuussa siitä, että sovellus pystyy käsittelemään valtavan käyttäjävirran, lehti kirjoittaa.

Tässä 2019, Seth loi Lydian kiihdytin, terveydenhuollon voittoa nimetty hänen tyttärensä Lydia, joka on keskittynyt löytää hoitoja harvinaisia geneettisiä sairauksia.

Lyydian kiihdyttämön tavoitteena on paljastaa lääkehoitoja, jotka perinteiset lääkejätit saattavat jättää huomiotta harvinaisuutensa vuoksi.

Ottaen vihjeitä teknologiateollisuudesta, kiihdyttämö pyrkii avoimeen lähdekoodiin ja vapauttaa geneettiset tiedot, prosessit ja protokollat, jotka ovat tarpeen kehittää mahdollisesti peliä muuttavia yksilöllisiä hoitoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *