Miksi vierailija sairausvakuutus suositellaan matkustaa Yhdysvaltoihin?

Tässä on neljä syytä, miksi jokainen matkustava Yhdysvaltoihin pitäisi ostaa vierailijoiden vakuutuksen.

By Chiranth Natraj

Vierailijat ympäri maailmaa tulevat Yhdysvaltoihin, koska sen eri nähtävyyksiä. Se houkuttelee ihmisiä eri puolilta maailmaa tarjoamalla paremman elämänlaadun ja lukuisia mahdollisuuksia tavoitella parempaa tulevaisuutta.

Siksi maa on valtaosalle kansasta unelmakohde.

Vaikka Yhdysvalloissa käyminen tuntuu taianomaiselta, voi maassa sairaalaan joutuminen olla yhtä traumaattista kuin kallista. Näin ollen ostamalla vierailijan sairausvakuutus ennen lippujen varaamista Yhdysvaltoihin tulee aina paljon tärkeämmäksi, jos se ei ole välttämätöntä.

Mikä on vierailija sairausvakuutus?

Visitor Health Insurance on erityinen vakuutustyyppi, joka kattaa suurimman osan vierailijan aiheuttamista kiireellisistä sairaanhoitokuluista, kun vierailet maassa matkailuun, liiketoimintaan tai tilapäisesti muuhun tarkoitukseen. Vierailija määritellään kuka tahansa, joka ei ole pysyvä asukas maassa; näin ollen vierailijat sairausvakuutus ei tarjoa hallitus. Yksityiset yritykset tarjoavat yleensä tämän vierailija sairausvakuutus suunnitelmia yksityishenkilöille tai yrityksille, jotka sitten veloitetaan vuosittain, kuukausittain tai päivittäin.

Miksi vierailijavakuutus on tärkeä?

Useimmille ihmisille ympäri maailmaa, tämä voi olla hämmentävää jossain määrin Terveydenhuolto Yhdysvalloissa ei ole ilmainen. Eikä se koske vain ulkomaalaisia, se on sama myös paikallisille asukkaille.

Kustannuksissa mitattuna keskivertosairaala maksaa koko Yhdysvalloissa noin 2 607 dollaria päivässä, ja Kalifornia on huipulla 3 726 dollarissa päivässä. Listan Halvin Wyoming on noin 1 383 dollarissa. Ja jos yövyt sängyssä, se tulee vielä kalliimmaksi.

Nämä luvut ovat hälyttäviä, jopa perheille, jotka asuvat Yhdysvalloissa, kuvitelkaa miltä kävijöistä tuntuisi, jos he joutuvat maksamaan niin paljon.

Tämä tapahtuu, koska ei ole olemassa standardijärjestelmiä, jotka määrittävät, mitä sairaalan pitäisi veloittaa tietyn palvelun tai menettelyn — mukaan lukien kustannukset diagnoosi, sairaalan hinnoittelu, laboratoriokokeet, röntgenkuvat, leikkauksia, ja lääkkeitä samoin.

Kukaan ei halua maksaa niin lamaannuttavaa summaa. Siksi sairausvakuutus on laajalti suositeltavaa, jos olet matkalla Yhdysvaltoihin.

Miksi vierailija sairausvakuutus on Yhdysvalloissa?

Lääketieteellinen Yhdysvalloissa on kallista: ensimmäinen syy, miksi sinun pitäisi ehdottomasti ostaa sairausvakuutus matkustaessaan Yhdysvaltoihin on sen kustannuksella. Kuten kaikki muutkin osastot, myös lääkärit ja sairaalat ovat siellä erittäin kalliita.
Vältä uuden lääketieteellisen ekosysteemin hämmennystä: Yhdysvallat on eri maa. Sinulla ei ole perhelääkäriä valmiina auttamaan hätätilanteessa. Tällaisissa tilanteissa vakuutuksen tarjoajat voivat auttaa sinua. Näillä palveluntarjoajilla on yhteyksiä eri PPO: n tai suosittujen Palveluntarjoajaorganisaatioiden kanssa, joka kattaa suuren määrän sairaaloita ja lääkäreitä verkostossaan. Näin ollen aina, kun on hätätilanne, sinun tarvitsee vain vilkaista luetteloa ja ottaa yhteyttä lääkärin apua sijaintisi.
Vältä taskusta maksamista: tyypillisesti PPO-verkoston lääkärit ja sairaalat voivat laskuttaa vakuutusyhtiötä suoraan. Näin, Sinun ei tarvitse maksaa etukäteen ja lähettää paperityötä korvausta.
Suojaa koko perheesi: vierailijat sairausvakuutus voi joko ostaa itsellesi tai sisällyttää koko perheelle. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia mistään sairaudesta tai tapaturmasta perheenjäsentesi kanssa loman aikana.
Näillä tiedoilla toivomme, että voit ottaa kaiken irti matkastasi ja tutkia uusia paikkoja ilman huolta terveydestäsi. Voit myös käydä läpi tuoreen artikkelin koskien COVID-19-kattavuutta sisältävää vierailijavakuutusta.

Lisäksi jos sinulla on epäilyksiä edellä mainittujen seikkojen suhteen, ota rohkeasti yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *