Miksi Merisotakoulu oli nousussa tänä aamuna? REP Madison Cawthorn yritti heittää varjoa Biden, mutta asettaa Twitter jopa troll häntä sen sijaan.

Kongressiedustaja Madison Cawthorn esitti Twitterissä kysymyksen: ”Mikä on suurin valhe, jonka poliitikko on koskaan kertonut?”

Se tietysti kostautui, kun twiittaajat vastasivat ” valehtelemalla pääsevänsä merisotakouluun.”

Kun Cawthorn kampanjoi vuonna 2020, hän sanoi olevansa ehdolla merisotakouluun, mutta pyöritteli sitä kuin auto-onnettomuutta, mikä lopetti hänen toiveensa päästä huoltoakatemiaan. Asheville Citizen-Times-lehti kuitenkin paljasti, että hänet oli hylätty ennen törmäystä.

Hänen tviittinsä, jolla yritettiin kritisoida presidentti Joe Bidenia, on kerännyt yli 800 uudelleentwiittausta, 400 sitaattitwiittiä ja 4 000 tykkäystä. Yli 12 000 twiitissä mainitaan Merisotakoulu, monet liittyvät cawthornin twiittiin.

Pohjois-Carolinasta edustajainhuoneen paikan voittanut republikaani cawthorn on Yhdysvaltain edustajainhuoneen nuorin jäsen. Ylipäätään varusmiespalvelus on usein poliitikon kerronnan kohokohta, jos he palvelivat, asiantuntijat sanoivat vaalien alla.

Mutta se auttaa enemmän, jos se on totta. Cawthorn järjesti Twitterin hänen peräänsä. Ja niin he tekivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *