Merisotakoulussa 99,6% prikaateista rokotettu COVID-tautia vastaan määräajan lähestyessä

Merisotakoulun prikaatin yli 4 400 midshipshenestä 99,6% on rokotettu koronavirusta vastaan ja ne harvat, jotka eivät ole, hakevat lääketieteellisiä ja uskonnollisia vapautuksia Laivastopolitiikan sallimalla tavalla.

Merivoimat päivitti tällä viikolla ohjeistustaan siitä, miten käsitellä sellaisia merimiehiä, jotka kieltäytyvät COVID-19-rokotteesta ilman hyväksyttyä tai vireillä olevaa poikkeuslupaa, sanoen, että heidät erotetaan palveluksesta. Rokote tuli pakolliseksi elokuussa,ja takaraja rokotteen saamiselle on marraskuussa. 28.

USNA: n tiedottaja komentaja Alanas Garas sanoi tällä viikolla, että valtaosa prikaatista on rokotettu, ja ne harvat opiskelijat, jotka eivät ole, hakevat uskonnollisia tai lääketieteellisiä vapautuksia. Jos poikkeuslupa evätään, heillä on viisi päivää aikaa aloittaa rokotukset, kerrotaan merivoimien tiedotteessa.

Garas sanoi, että päätökset midshipmenin erottamisesta keskitetään COVID Consolidated Disposition Authorityn alaisuuteen, joka on apulaisministeri laivaston miehitys-ja reserviasioissa midshipmenille. Ne, jotka ovat saaneet palveluvelvoitteen koulutuksestaan, voivat joutua maksamaan kyseisen koulutuksen kustannukset, jos heidät erotetaan, Garas sanoi sähköpostissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.