Kilpikonna metsä istutettu St. Anne opettaa suojelua, muistamaan myöhään ensimmäisen luokan opettaja

Matala-bush mustikka, vaaleanpunainen turtlehead ja sinisilmäinen ruoho istutetaan kampuksella St. Anne ’ s School of Annapolis ei noussut ohi lonkat ekaluokkalaisten tai polvet vanhempiensa, jotka työskentelivät torstaina luoda kilpikonna-ystävällinen puutarha lähellä metsää raja urheilullinen kenttä.

Mutta pienen laatikkokilpikonnan näkökulmasta Uusi puutarha on täynnä kohoavia kasveja, joista pienet matelijat voivat syödä, suojautua niiden alle ja munia ympäriinsä. Se on metsä, josta ne voivat etsiä ravintoa.

Ensimmäisen luokan opettaja Kelly Lane kertoi, että viime vuonna ekaluokkalaiset valitsivat kilpikonnan luokkansa maskotiksi, mikä johti siihen, että oppilaat ja opettajat oppivat, miten kilpikonnat ovat vaarassa elinympäristöjen rappeutumisen ja torjunta-aineiden käytön vuoksi. Hänen mukaansa koulu on nyt ottanut tehtäväkseen valistaa oppilaita kilpikonnien suojelemisesta.

Puutarha toimii myös syyskuussa kuolleen St. Annen ensimmäisen luokan opettajan Christy D ’ Cameran muistotilaisuutena. Lane sanoi olevansa rauhallinen, luontoa rakastava yksilö, jolla on zen-henki.

”Se on tapa kaikille, jotka haluavat tulla tänne ja ajatella häntä, tai olla hänen kaltaisensa”, Lane sanoi.

Kilpikonna forage forest on rakennettu lähelle sadepuutarha koulun alueella, ja Lanen mukaan alue laajenee edelleen ympäristöoppimisen ja säilyttäminen. Osana kilpikonnatunteja opiskelijat ovat kirjoittaneet vakuuttavia esseitä paikallisille johtajille, jotka vaativat kilpikonnien suojelua.

”Niin, että ymmärrämme myös, että jo kuudelta meillä on äänessä lainsäädäntö paikallisesti”, Lane sanoi.

Hän sanoi, että oppilaiden opettaminen puhumaan itsensä ja muiden puolesta nuorena on tärkeää,koska vanhempana he eivät pelkää puhua. Hänen mukaansa edunvalvontatunti jatkuu pitkälle vuoden 2021 puolelle.

”Ekaluokkalaiset aloittavat nyt jotain, joka jatkuu pitkälle heidän valmistumisensa jälkeen”, hän sanoi.

Jeffrey Popp Terrapininstituutista on työskennellyt Lanen kanssa suunnitellakseen ja istuttaakseen kampukselle puutarhan, joka on suunniteltu kilpikonnan muotoon, jolla on neljä jalkaa, pää ja häntä. Kaksi kiveä muodostavat silmät, ja rivi astinkiviä jäljittelee skuutteja, kovettuneita geometrisia keratiininpaloja, jotka ovat osa kilpikonnan kuorta.

Kilpikonnatarhan eri osat täyttävät eläinten erilaiset tarpeet.

Popp sanoi, että pää ja häntä täytetään hiekalla, – jolloin kilpikonnat voivat pesiä ja munia. Kilpikonnat pystyvät syömään mustikkapensaan tuottamia hedelmiä, ja vaaleanpunainen turtlepää houkuttelee toukkia kilpikonnien mutusteltavaksi.

Sen sijaan, että kasvien ympärillä olisi käytetty lehtipuupölyä, Popp sanoi niiden käyttävän männynneulasia, jotka ovat toinen elinympäristön piirre. Kilpikonnat voivat piiloutua kuumalta kesäauringolta tai talvehtia männynneulasissa.

”Laatikkokilpikonnat kaivautuvat mielellään sen alle”, hän sanoi.

Toiveena on, että kilpikonnat kiipeäisivät pientä mäkeä ylös puutarhaan lähellä sijaitsevalta kosteikolta ja metsästä. Poppin mukaan laatikkokilpikonnat ovat todennäköisimpiä vierailijoita. Popp sanoi, että kaikki lisättävät kasvit ovat alkuperäisiä, ja niillä on erilaisia etuja luonnonympäristölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *