Kamala Harris aloittaa world Space Week show for kids

Uusi YouTube original special kannustaa lapsia” uteliaisuuteen ” avaruudesta

Varapresidentti Kamala Harris aloitti World Space Week torstaina uudella YouTube original special ”Get Curious with varapresidentti Harris,” kannustaa lapsia ”saada utelias” avaruudesta.

Laukaistiin Loka. 7 at 6am PT / 9am ET, on NASA YouTube-kanava ja YouTube Kids app, show seuraa ryhmä onnekkaita lapsia, kun he tapaavat Harris hänen US Naval Observatory residence Washington, DC.

Yhdessä he lähtevät aarteenmetsästykseen johtolankojen kanssa, jotka Nasan astronautti Shane Kimbrough on toimittanut Kansainväliseltä avaruusasemalta, YouTuben tiedotteessa kerrotaan.

”Äitini oli tiedemies. Hän vei meidät laboratorioon mukanaan viikonloppuisin ja koulun jälkeen, koska hän joutui tekemään pitkiä työpäiviä”, Harris kertoi lapsille puhuessaan Intiassa syntyneestä äidistään Shyamala Gopalanista, syöpätutkijasta.

”Rakastan ajatusta tutkia tuntematonta”, hän sanoi. ”Opimme niin paljon, kun olemme yhä uteliaampia ja kiinnostuneempia siitä, millaisia mahdollisuuksia löydöillä on ja millaista työtä voimme tehdä avaruudessa. Se on yksi niistä asioista, joista olen eniten innoissani.”

”Olemme yli kuun työskennellä varapresidentti Harris tässä jännittävä erityinen, joka kannustaa lapsia kysyä kysymyksiä ja tutkia tilaa”, sanoi Nadine Zylstra, perheen pää, oppiminen ja vaikutus YouTube Originals.

”Ylläpitäen sitoutumistamme inspiroivaan lasten harrastuksiin ja oppimiseen, tämä erityinen tarjoaa laatua, opettavaista ohjelmointia nuorille katsojillemme ympäri maailmaa — ja on aika siistiä saada Yhdysvaltain varapresidentti ja astronautti Shane Kimbrough auttamaan meitä siinä.”

Jaksossa ”Get Curious with varapresidentti Harris” kid explorers vierailee Naval Observatoryssa tapaamassa Harrisia ja keskustelemassa hänen roolistaan varapresidenttinä ja kansallisen avaruusneuvoston johtajana sekä avaruuden ihmeistä.

Oppilaat lähetetään matkalle observatorion ympäri; jokaisella pysäkillä he saavat Nasan astronautilta Shane Kimbroughilta uuden vihjeen, joka auttaa heitä löytämään palapelin palan. He jatkavat uusien palapelin palojen löytämistä, kunnes heillä on kaikki DIY-teleskooppiin tarvittavat työkalut.

Lapset ja katsojat kotona oppia hieman Harris ja hänen intohimonsa tieteeseen, miten Naval Observatory määrittää ja tarkasti mittaa aikaa maalle, ja miten tehdä oma yksinkertainen kaukoputki katsomaan tähtiä.

”Through this out of this world experience, kids will discover all the cool things you can uncover if you just’ get curious!”YouTube sanoi.

Kansallisen avaruusneuvoston johtajana Harris on sitoutunut edistämään STEM-koulutusta ja innostamaan kansakuntamme lapsia tutkimaan ympäröivää maailmaa, tiedotteessa sanottiin.

Neuvosto pyrkii STEM: n edistämisen lisäksi varmistamaan, että ihmiset hyötyvät avaruustoiminnasta, joka edistää tieteellistä ymmärrystämme maapallosta ja maailmankaikkeudesta, mahdollistaa kansallisen turvallisuutemme ja luo taloudellisia mahdollisuuksia.

Sinking Ship Entertainmentin tuottama ”Get Curious with Vice President Harris” on uusin lisäys lapsiin ja perheeseen keskittyville YouTube Originalsille.

Aikaisempia esityksiä ovat palkitut ” Lockdown ”ja viimeaikaiset hitit kuten” BookTube Jr. ”” Workout Badges”,” Growing with Lottie Dottie”,” Kid Correspondent”,” Break the Record”,” Super Sema”, ”Pinkfong Wonderstar”, ”Sherwood”, ”We Are Savvy”, ”Hyperlinked”,” Fruit Ninja Frenzy Force, ”Kings of Atlantis” ja ” DanTDM Creates a Big Scene.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *