’Jamaika saa sen liikkumaan’ ruoan, musiikin ja urheilun avulla

Maailmannäyttely 2020: n ”coolein” paviljonki jäljittelee Jamaikan eetosta Logistiikkakeskuksena, joka yhdistää Amerikan ja maailman

By Akanksha Dekaani

Jamaika esittelee uusimpia keksintöjään ja tuotteitaan Dubain maailmannäyttelyssä 2020. Teemalla ’Jamaika saa sen liikkumaan’ sen paviljonki ehdottaa, että olipa kyse musiikista, ruoasta tai urheilusta, Jamaika matkustaa ja yhdistää maailman.

Paviljongissa on seitsemän vyöhykettä, jotka antavat kävijöille mahdollisuuden kokea Jamaikan visiot, resonanssit ja maut, miten Jamaika liikuttaa maailmaa ja toimii logistisena yhteytenä.

Paviljongissa on elävän musiikin studio, joka keskittyy joihinkin ikonisimpiin Jamaikalaisiin muusikoihin, taiteilijoihin ja tuottajiin; jossa ihmiset voivat kuulla jamaikalaista musiikkia, luoda oman soittolistan ja lukita eloisan saaren tunteen nauttien aidoista ja tavanomaisista ruoista joistakin Jamaikan huippukokeista käyttäen erillisiä yrttien ja mausteiden yhdistelmiä.

Muita erottuva alleviivaus on navigointi App, pääsy simuloitu kiertue ja löytää Jamaika matkailukohde.

Jamaikalainen arkkitehti Gordon Gill nostaa maan lipun salkoon

Kaiken Expo 2020 Dubain uskomattoman paikan kauneuden ja suurenmoisuuden takana ovat Adrian Smithin ja Jamaikan ikioman Gordon Gillin johtamat nerokkaat mielet.

Gordon ja Adrian ehdottomasti tehdä asioita liikkua Al Wasl Plaza Dubaissa ja jätti maailman herkutella silmänsä tässä hieno paikka!

Se on loistava saavutus, joka epäilemättä nostaa maan lipun todella super korkea ja maailmanlaajuisesti!! Hänen huomattava osallistumisensa tähän maailmannäyttelyyn todistaa, että ”Jamaika saa sen liikkumaan” ja että se on maailman sydän.

Adrian Smith <url> + Gordon Gillarkkitehtuuri toimii Chicagossa ja he vastasivat maailmannäyttelyn perinteikkäästä Yleissuunnitelmasta sekä Al Wasl Plazan arkkitehtisuunnittelusta, jossa on viisi rakennusta – kaksi hotellia, kolme toimistorakennusta ja säleikkö. Säleikkö on maailman suurin immersiivinen projektiokokemus.

Al Wasl Plaza, hallitseva nähtävyys suunniteltu be AS + GG, sisältää lakaistaan puutarha ja esittely ympäristössä reunustaa viisi toimisto-ja hotellirakennukset. Plaza on suojassa 425 jalkaa leveä 220 jalkaa pitkä säleikkö on suurin pallon muotoinen media vaiheessa maailmassa.

Iltaisin showpiece muuntaa daylight Parkin eläväksi 360 asteen mukaansatempaavaksi kokemukseksi, joka mahdollistaa ryhmäkokemukset, samalla kun se luo ikonisen erottuvuuden, joka on nopeasti tunnistettavissa ympäri maailmaa.

Tila voidaan järjestää isojen näytösten ja tapahtumien säätämiseksi sekä luoda tuttuuden tunnetta hiljaiseen ajankäyttöön.

Maailmannäyttelyn odotetaan keräävän 25 miljoonaa käyntiä 6 kuukauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *