Intialaisamerikkalainen näyttelijä Kal Penn tulee julkisuuteen homona

”Harold ja Kumar” – tähti sanoo haluavansa Isot intialaiset häät, mutta hänen kumppaninsa Josh haluaisi mieluummin ”nopean 20 minuutin jutun”

Syntynyt Kalpen Suresh Modi, tunnettu Intialaisamerikkalainen näyttelijä ja entinen presidentti Barack Obaman neuvonantaja Kal Penn on tullut julki homona, ja paljasti, että hän on kihloissa Joshin, hänen kumppaninsa 11 vuotta.

Harold & Kumar-elokuvista kuuluisuuteen noussut 44-vuotias tähti avautui seksuaalisuudestaan julkisesti ensimmäistä kertaa ennen tiistain uuden muistelmateoksensa ”You Can ’t Be Serious” julkaisua.’

”Havaitsin Oman seksuaalisuuteni suhteellisen myöhään elämässä verrattuna moniin muihin ihmisiin”, hän sanoi sunnuntaina julkaistussa People-lehden haastattelussa. ”Tässä jutussa ei ole aikajanaa. Ihmiset tajuavat s* * * NSA eri aikoina elämässään, joten olen iloinen, että tein silloin.”

Kairasta ja Barodasta kotoisin olevien Gujaratin maahanmuuttajavanhempien poika Kalpen kertoi julkaisulle myös tuntevansa olonsa” hyvin tuetuksi”, kun hän tuli julkisuuteen läheistensä luokse.

Kalpen varttui New Jerseyssä, jossa hänen isänsä Suresh Modi oli insinööri ja äitinsä Asmita Bhatt oli hajuvesiyrityksen hajustearvioija.

Kerran hän selitti ottaneensa nimen Kal Penn melkein vitsinä sen jälkeen, kun hänelle kerrottiin, että anglisoitu nimi hänen ansioluettelossaan johtaisi useampiin työhaastatteluihin.

Kirja kattaa monenlaisia teemoja ja Pennin elämänkokemuksia, mahdollisuuksia ja esteitä, että hän kohtasi henkilö väri Hollywoodissa ja tekee ”pelottava/palkitseva” päätös laittaa hänen näyttelijänuransa tauolle kaksi vuotta Valkoisessa talossa.

”Toivon, että’ et voi olla vakava ’ osoittaa, miten se on ok olla enemmän kuin yksi elämäntarina,” sanoi Penn, joka liittyi Valkoisen talon Office of Public Engagement apulaisohjaajaksi, joka käsittelee Aasian Amerikan ja Tyynenmeren saarten yhteisöjä ja taideyhteisöä vuonna 2009.

”Riippumatta siitä, kuka olet tai mistä tulet, voit tehdä enemmän valintoja kuin vain ne, jotka sinulle esitetään. My story is about struggle, triumph, & learning how to keep your head up.

”Ja Okei, kyllä, kyse on myös siitä, kuinka kerran vahingossa (ja hyvin typerästi) hyväksyin kutsun viedä koko Valkoisen talon julkisen toiminnan toimisto strippiklubille — koska ollaanpa rehellisiä, tuollaisesta todella haluat kuulla.”

Jakamalla tarinan siitä, kuinka hän ja hänen sulhasensa tapasivat ja rakastuivat asuessaan Washington DC: ssä, Penn sanoi haluavansa olla läpinäkyvä ja aito — ”jotta lukija tuntisi, että otamme oluen yhdessä” — vaarantamatta läheistensä yksityisyyttä, jotka hän sanoo kaihtavat parrasvaloihin.

”Mietitään kerrontaa [kirjassa] siitä, miten kunnioittaa keitä he todella ovat, kertomalla tarinani — se sisältää: työelämäni sekä Hollywoodissa että DC: ssä, se sisältää rakkauselämäni Joshin kanssa ja sen, miten tapasimme, se sisältää vanhempani, siinä määrin, että olen valmis jakamaan tarinoita heidän kasvatuksestaan”, hän kertoi lehdelle.

”Se oli minulle tärkeintä. Halusin tarinani olevan autenttinen omasta näkökulmastani ja kerrottavan tavalla, joka saa tuntemaan, että todella tutustuu minuun.”

Penn muisteli keskusteluja ja sanoi: ”kerroin asioista ensin vanhemmilleni ja läheisille ystävilleni. Tiedän, että tämä kuulostaa vitsiltä, mutta se on totta: Kun olet jo kertonut intialaisille vanhemmillesi ja Eteläaasialaiselle yhteisölle, että aiot olla näyttelijä työksesi, oikeastaan kaikki sen jälkeen tulevat keskustelut ovat superhelppoja.”

”He vain sanovat:’ Joo, okei. Se on hieno asia. Tiedän, että kaikilla on siitä erilaisia kokemuksia, joten tunnen itseni ehdottomasti hyvin onnekkaaksi, hän sanoi.

Puhuessaan pariskunnan hääsuunnitelmista Penn sanoi haluavansa Isot intialaiset häät, mutta hänen kumppaninsa haluaisi mieluummin ” nopean 20 minuutin jutun perheidemme kanssa ja se siitä.”Näyttelijän mukaan parin olisi” kohdattava puolivälissä.”

”Harold & Kumar” – sarjan lisäksi Pennin näyttelijäkrediitteihin kuuluu esiintyminen myös elokuvissa ”House”, ”named Survivor”, ”How I Met Your Mother” ja ” The Big Bang Theory.’

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.