Intialaisamerikkalainen Madhur Behl voitti NSF: n Urapalkinnon

Virginian yliopiston tutkija ansaitsee palkinnon itsestään ajavien ajoneuvojen tekemisestä älykkäämmiksi ja turvallisemmiksi

Virginian yliopiston Intialaisamerikkalainen tutkija Madhur Behl on voittanut National Science Foundationin Early Career Development Award-palkinnon itsestään ajavien ajoneuvojen tekemisestä älykkäämmiksi ja turvallisemmiksi.

Työskentelee School of Engineering ja Applied Science, osastot tietojenkäsittelytieteen ja Engineering Systems and Environment, Behl on yksi 12 UVA apulaisprofessorit voittaa NSF awards 2021 toistaiseksi, mukaan yliopiston lehdistötiedote.

Käyttämällä auto racing alustana, Behl on keksinyt tekoäly menetelmiä ketterästi ohjailla autonomisen ajoneuvon samalla rajoja sen ohjaus, kaasu ja jarrutus ominaisuuksia.

Hänen romaaninsa kilpa-ajotutkimus luo kehittyneitä algoritmeja, joilla on avain turvallisempiin autonomisiin ajoneuvoihin, joiden avulla ne voivat välttää törmäyksiä silloinkin, kun ne kohtaavat odottamattomia haasteita suurilla nopeuksilla, kun ne ovat lähellä esteitä tai muita ajoneuvoja.

Osoittaen taitojaan ohjelmointi täysikokoinen, täysin autonominen kilpa-auto, Behl ja hänen opiskelija Cavalier autonominen Racing team kellotti nopeimmat kierrokset Yhdysvaltain yliopiston joukkue historiallisessa Indy autonominen haaste, järjestetään Lokakuu. Indianapolis Motor Speedwayllä 23.

Toukokuussa 2020, julkaisu totesi, Partners for Automated Vehicle Education jakoi tuloksia 1,200 amerikkalaisen kyselystä asenteista autonomisen ajoneuvoteknologian ympärillä.

Kolme neljästä uskoi, että tekniikka ei ollut ”valmis primetime”, lähes puolet ilmoitti, etteivät he koskaan ajaa itseohjautuva auto; ja viidesosa ei usko, että autonomiset ajoneuvot koskaan ovat turvallisia.

Kysely hahmottelee itseohjautuviin autoihin liittyvää syvää skeptisyyttä. Laajapohjaiseen hyväksymiseen tarvitaan menetelmiä turvallisuuden parantamiseksi – ja todistamiseksi.

BEHLIN uraauurtava tutkimus UVA: lla nopeuttaa autonomisten ajoneuvojen turvallisuutta, tiedotteessa sanottiin.

”URAPALKINTO annetaan varhaisille uratutkijoille, joilla on potentiaalia vaikuttaa merkittävästi uraansa akateemisina tutkijoina ja kouluttajina,” Melur ”Ram” Ramasubramanian, UVA: n tutkimusjohtaja, sanoi.

”12 arvostetun palkinnon saaminen tiedekunnallemme tähän mennessä tänä vuonna on vaikuttavaa, ja todella osoittaa suurta lahjakkuutta, jota meillä on eri puolilla yliopistoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *