Intiaaniamerikkalaiset yritysten menestyjät jakavat menestysmantransa

Intialaiset uudet opiskelijat kuulevat yrittäjiltä, miten aikaisemmat uravalinnat veivät nykyiseen asemaansa

Uudet intialaiset opiskelijat, jotka osallistuvat johtavaan amerikkalaiseen kauppakorkeakouluun, kuulivat korkean profiilin Intialaisamerikkalaisten yritysten menestyjien ja yrittäjien ryhmän menestystarinoita.

Connecticutin yliopiston kauppakorkeakoulun Stamfordin ja Hartfordin kampuksilla opiskelevat intialaiset kuulivat panelisteilta matkastaan tervetuliaistilaisuudessa viime perjantaina.

Järjestämä Global Organization of People of Indian Origin Connecticut Chapter (GOPIO-CT) verkostoituminen illallinen isännöi Hampton Inn ja Suites Stamford, mukaan mediatiedote.

Panelistit kertoivat heille, kuinka aikaisemmat uravalinnat johtivat heidät siihen, missä he ovat nyt, sekä heidän ensimmäinen ”voitto”, joka teki heistä luottavaisia ja suurin haaste tämän menestyksen saavuttamiseksi.

Kertomalla henkilökohtaisia kokemuksiaan panelistit antoivat myös ohjausta ja panoksia koulutukseen valmistautumiseen, tarpeellisen aikaisemman kokemuksen, mitkä taidot ovat tärkeimmät ja siirrettävissä olevat taidot, jotka on hankittava markkinoidakseen itsensä amerikkalaisille työmarkkinoille.

Ohjelma alkoi tervetulotoivotuksella, jonka gopio-CT: n presidentti Ashok Nichani kertoi oppilaille pitävänsä yhteisöjärjestöä heidän suurena perheenään.

GOPIO International puheenjohtaja Dr. Thomas Abraham, joka moderoi interaktiivinen paneeli istunto, sanoi, ” Amerikka on suurin maa, joka tarjoaa mahdollisuuden avata mielesi.”

”Voit olla mitä haluat tulla, onko ammattilainen suuressa yrityksessä, tai auttaa hallinnoimaan hedge-rahasto tai tiedemies tai professori tai yrittäjä, niin, mennä ja napata mahdollisuuksia odottavat sinua,” hän sanoi.

Guardxin toimitusjohtaja Anand Chavan, jolla on yli 18 vuoden kokemus alalta useista ohjelmistokehityksestä, teknologiajohtajuudesta ja strategina roolistaan, kertoi opiskelijoille, mitä taitoja hän etsii palkkaamisessa ja kuumilla aloilla, jotka palkkaavat lähivuosina.

Entinen IBM executive ja global data advisor Sunita Menon sanoi, ” olla utelias löytää miksi! Se tuo luovuutta, haastetta ja innovaatiota työhösi riippumatta siitä, millä alalla olet. Se rakentaa sinulle uusia polkuja ja inspiroi myös muita ympärilläsi.”

Docty Inc: n perustaja, sähkö-ja elektroniikkainsinööriksi kouluttautunut Ramya Subramanian kertoi merkittävästä matkastaan liikenaisena kotoa käsin vuonna 2008, jolloin hän perusti IT solutions & services-yrityksensä, Arka tiedottaa.

Hän neuvoi oppilaita ” löytää voimaa ja ympäröidä itsesi ihmisten kanssa, mitä työtä ja olla avoin oppimiselle, löytää intohimosi niin työ ei tunnu työ ja löytää markkinarako mitä tahansa valitset.”

Puolijohdejätti ASML: n projektipäällikkö Pradeep Govil korosti niiden taitojen tärkeyttä, joita tarvitaan hedelmällisen työn ja elämän saavuttamiseen.

Panzer Solutions, IT-ja rekrytointiyritys, varatoimitusjohtaja Prasad Chintalapudi sanoi, ” Kyky kommunikoida tehokkaasti on ehkä tärkein kaikista elämäntaidoista ja myös johtamistaidoista.

”Sen avulla voimme välittää tietoa muille ihmisille puhuen ja kirjoittaen ja myös kuuntelutaito paranee ymmärtääksemme, mitä meille sanotaan.”

AAAUM (OM) presidentti Siddharth (Sid) Jain sanoi, ”nauti opiskelijaelämästä tutustumalla kulttuuriin ja toveruuteen ympärilläsi olevien kanssa. Yksi taito täydellistää on viestintä kaikissa muodoissa: – sanallinen, sanaton, kirjallinen ja lukeminen.”

Koska kiintiöt H1-B vihreä kortti kautta EB-2 ( master degree), EB-3 (Bachelor degree) ei odoteta edistyvän nykyisen hallinnon, Jain neuvoi maisteriopiskelijoiden harkita saada edistyneitä astetta, kuten Ph. D ja saada julkaistu maineikkaissa lehdissä saada mahdollisuus saada päteviä EB-1 luokka ja nopeammin seurata green card sitten EB-2 tai EB-3.

Professori Rajasekhar Vangapaty, kirjaaja, Fashion Institute of Technology (FIT), kertoi opiskelijoille, että Amerikka on mahdollisuuksien maa, tähtää korkealle!

”Ole nälkäinen ja sitoutunut tavoitteisiisi. Ei ole sinun vikasi, jos et tiedä polkua tavoitteeseesi, mutta on sinun vikasi, jos et tiedustele ja opi polkua tavoitteeseesi, hän sanoi.

Tapahtuman sponsorina toimi Foreseer. Tekoäly, tekoälyn mahdollistama alusta, jolla voidaan louhia tietoa Rakentamattomasta datasta, jonka on rakentanut GuardX.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *