Hindu University of America myöntää kunniatohtorin arvon Anupam Kherille

Bollywood näyttelijä tunnustettu hänen ”ylimääräinen panos taiteen, elokuvien ja kulttuurin maailmaan”

Hindu University of America on myöntänyt kunniatohtorin arvon Bollywood-näyttelijä Anupam Kherille tunnustuksena hänen ” poikkeuksellisesta panoksestaan taiteen, elokuvien ja kulttuurin maailmaan ja erityisesti maailman elokuvaan.”

Kher sai aste yhdessä 12 opiskelijoille, jotka palkittiin Master of Arts in Sanskrit astetta, ja muut Masters ja tohtorin tutkinnot Hindu Studies ja jooga klo Valmistujaisjuhlallisuuksissa Marriott Marquis, New York, Syyskuun 18, mukaan mediatiedotteen.

Myöntämällä kunniatohtori filosofian tutkinto Hindu Studies on Kher, Dr. Jashvant Patel, hallituksen jäsen ja puheenjohtaja Finance Committee of HUA, puhui Kher rohkea ja oikeamielinen kantaa Hindu filosofia ja ajattelu.

”Maailma ei ehkä tiedä tätä, mutta Anupam Kher aloitti elämänsä suurissa vastoinkäymisissä, kun hän perheineen joutui lähtemään Kashmirin laaksosta vaikeissa olosuhteissa ja aloittamaan elämän uudelleen uudessa kaupungissa”, hän sanoi.

”Ja hänen matkansa Shimlasta Chandigarhiin, Mumbaihin ja sitten Yhdysvaltoihin on todellinen inspiraatio miljoonille ihmisille ympäri maailmaa”, Patel lisäsi.

Kher, joka osallistui tapahtumaan henkilökohtaisesti, hyväksyi tutkinnon ” ylpeänä ”sanoen:” Olen ylpeä Hindu, koska tuhansiin vuosiin hindut eivät ole koskaan hyökänneet mihinkään muuhun maahan – Intia ei ole koskaan asuttanut mitään muuta maata sotilaallisen ylivoiman kautta.

”Ja vaikka monet sadattuhannet kashmirilaiset joutuivat elämään pakolaisleireillä, hindulaisen väkivallattomuuden filosofian ansiosta kukaan ei tarttunut aseeseen tai mihinkään aseeseen selvitäkseen mistään väkivallalla”, hän sanoi. ”Uskomme henkiinherätykseen herättämällä mielemme.”

Aiemmin käsitellään opiskelijoille, puheenjohtaja johtokunnan, Prof.Ved Nanda sanoi, että Amerikka oli hyvin vastaanottavainen Hindu ideoita ja ajattelua, ja että hän oli varma, että Hindu yliopisto on matkalla täyttää odotukset paitsi maahanmuuttaja Hindu yhteisö, mutta myös monet muut amerikkalaiset.

Swami Sarvapriyananda, asukas Swami ja Vedanta-seuran johtaja New Yorkissa, puhui ” Hinduyhteisön tarpeesta rakentaa instituutioita, jotka voivat välittää Santana dharman systemaattisesti seuraavalle Hinduamerikkalaisten sukupolvelle.”

HAU presidentti Kalyan Viswanathan, Lue ulos tehtävä ja Visio yliopiston, jossa esitetään tarve suojella tätä pientä kehittymässä yliopisto.

Vuonna 1983 perustettu Hindu University of America on teologian korkeakoulu, joka tarjoaa Hindututkimuksen maisteri-ja tohtoriohjelmaa sekä sanskritin maisteriopintoja. Lisäksi se tarjoaa erilaisia sertifiointi-ja täydennyskoulutuskursseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.