Gci Planet kerää varoja lastensairaaloille, orpokodeille 40 maassa

Alusta järjestää seuraavan konsertin lokakuussa. 25 viikkoa lasten kanssa kaikista viidestä maanosasta, mukaan lukien Intian’Autismitoiminta’

Tunnetut muusikot ja taiteilijat esiintyivät maailmankuulun taloustieteilijä & hyväntekijä Nouriel Roubinin isännöimässä ainutlaatuisessa tilaisuudessa, jossa kerättiin rahaa gci Planetin operaatioon lastensairaaloissa ja orpokodeissa yli 40 maassa.

Syyskuuta. 29 event was the first annual Live Fundraising Concert of the New-York based nonprofit virtual concert & smart education platform founded by a Grammy-recognized artist, innovator and educator Masha Brodskaya,

GCI Planet järjestää seuraavan Live-Virtuaalikonserttinsa lokakuun viikolla. 25 hädässä oleville ja eristyksissä oleville lapsille kaikista viidestä maanosasta.

Niihin kuuluvat orpokoteja Afrikassa ja Haitissa, ja” Action for Autism ” – Intian ja Etelä-Aasian suurin autistinen järjestö, sekä useita lastensairaaloita ja saattohoitopaikkoja Euroopasta, Yhdysvalloista ja Australiasta.

Ensimmäisessä konsertissa esiintyivät muun muassa Grammy-palkittu säveltäjä & pianisti Fernando Otero, tuottaja/kitaristi/GCI: n perustaja Brian Forbes sekä kansainvälisesti palkittu klarinettivirtuoosi Alexander Bedenko.

Singaporelainen huuliharpun ihmelapsi CY Leo, break-dance-mestari BBoy Lokito ja tunnettu kosketinsoittaja & tuottaja Ray Angry of the legendary Roots crew pyöristi illan.

Juontaja Roubini, Microsoft Garagen johtaja ja PDF: n luoja Mike Pell, YK: n edustaja Patricia Cortes, hyväntekijät Jonathan Greenwald ja Thomas Pluta sekä kansainvälisesti palkittu kouluttaja, gci: n taiteellinen johtaja Vita Kogan pitivät tunteikkaita puheita.

Taidenäyttelyn esitteli vakiintunut venäläis-amerikkalainen taidemaalari ja kuvanveistäjä Grigory Gurevitš, kun taas korkean profiilin vieraita kohdeltiin toisen gci Planet-tukijan kulinaariseen taiteeseen-kuuluisaan sääntelemättömään pizzaan.

Illan apogee oli Masha Brodskajan näyttävä viulusuoritus, kun taas hänet maalasi tunnettu L. A: ssa asuva artist & designer Phree. Maalattu puku huutokaupattiin GCI Planetin hyväksi.

”On todistettu, että musiikki on voima, joka parantaa kehoa ja mieltä”, Brodskaja sanoi. ”Haluan luoda elämänmuutosmahdollisuuksia, antaa näille lapsille uuden syyn herätä, taistella, parantua ja hymyillä-on tavoitteeni taiteilijana ja GCI: n johtajana.”

”Lapset ovat tulevaisuutemme, ja on tärkeintä tukea heitä, erityisesti niitä, jotka ovat hädässä ja eristyksissä”, Roubini lisäsi.

”Masha ja GCI Planet elvyttävät ja reimaginoivat, mitä musiikillinen esitys ja käsitys ovat”, Pell sanoi.

”Musiikki on universaali kieli, ja GCI: n tehtävä yhdistää ihmisiä taiteen, rakkauden ja rauhan nimissä on todella jalo”, lisäsi Cortes.

Päivitykset ja lahjoittaa gci Planet syy, tarkista niiden verkkosivuilla www.gciplanet.org.

GCI Planet luo Live Virtual Concerts & Interactive Creative Experiences-ohjelmaa lasten ja nuorten tukemiseksi sairaaloissa, saattokodeissa, orpokodeissa ja vammaisnuorissa ympäri maailmaa.

Aloitteissaan nuoret virtuoosit eri puolilta maailmaa kokoontuvat tukemaan apua tarvitsevia vertaisiaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *