Entinen Jordania Dinev suojeli pakolaisia Ukrainasta

Miljonäärien ex-vaimo Jordan Dinev-Daystar uskaltaa, Ja heidän vanhin poikansa Ivan Dinev, he suojasivat yli kaksikymmentä naista ja lasta Ukrainasta talossaan Nessebarissa, kirjoittaa fakti.ru . Rantakaupungin Strumankatu 17: ssä sijaitseva kauppa ei ole muuttunut avun keräyspisteeksi.

”Otin tapauksen rohkeasti vastaan, mutta myös suurella pelolla. Mutta tämä laajamittainen reagointikyky kaikille, se ei ole pelottavaa enää”, sanoi Zornitsa, joka on valmis tarjoamaan suojaa muille, jotka onnistuivat pakenemaan sodasta ja etsimään turvaa kanssamme.

Petkova sijoitti pakolaiset Nessebarissa sijaitsevan talonsa huoneisiin, joita yleensä vuokrataan turisteille. Nyt niitä on kuitenkin toimitettu Ukrainan pommituksia pakeneville ihmisille. Hänen mukaansa he ovat peloissaan eikä heillä ole aavistustakaan, milloin tämä kauhu päättyy heidän kotimaassaan. Niinpä hän antoi heille kaiken, mitä he tarvitsivat.

”Ne ovat lämpimässä, erityisen turvallisessa paikassa. He voivat viipyä niin kauan kuin haluavat. Olen iloinen, että ystävien avulla loin todellisen humanitaarisen Keskuksen kahdessa viikossa! Niin paljon vaatteita, lääkkeitä, astioita, ruokaa, kauniita leluja ja vaippoja. Periaatteessa ruokaa ja huopia ei ole riittävästi. Haen myös taloudellista tukea, koska pelkään sähkö-ja vesilaskuja, ei ole päivääkään, etteikö se häiritsisi minua”, Jordan Dinevan ex-vaimo sanoi.

Heidän poikansa Ivan oli myös mukana toimittamassa ruokaa pakolaisille Sunny Beachin, St. Vlasin ja Nessebarin alueella. Myös Jordan Dinevin kaksi muuta poikaa, jotka asuvat ulkomailla, auttavat etäältä. Hän ei salaa, että tätä kaikkea on vaikea järjestää, mutta kun hän näkee onnea ukrainalaisten lasten silmissä, hän ymmärtää, ettei ole mitään tärkeämpää kuin heidän hymynsä, ja se oli sen arvoista.

En ole ollut Jordan Dinevin kanssa 13 vuoteen. Heillä on kolme poikaa, mutta he eivät ole koskaan olleet naimisissa. Hän rakastui häneen 18-vuotiaana ja seuraavana vuonna synnytti heidän ensimmäisen lapsensa Ivan, lähes heti valmistuttuaan Venäjän gymnasium Burgasissa, kirjoittaa ”Galleria”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.