Anne Arundelin opettajien liitto sanoo, että koulujärjestelmä tekee opettajille töitä yli sovittujen työaikojen

Anne Arundelin piirikunnan opettajien yhdistys haluaa avata Anne Arundelin piirikunnan julkisten koulujen kanssa käytävät neuvottelut yleisölle, minkä se sanoi antavan ihmisille mahdollisuuden kuulla ja nähdä argumenttinsa ansiot neuvotteluissa, jotka ovat ajautuneet umpikujaan.

”AACP pitää palkkapakettimme panttivankina epäreilujen, turvattomien ja kestämättömien pyyntöjen vuoksi neuvottelupöydässä, jonka toivomme ratkeavan umpikujassa. Emme työskentele vähemmällä kuin olemme ansainneet. Emme työskentele ilmaiseksi”, presidentti Russell Leone sanoi lausunnossaan perjantaina.

Leone lähetti listan väitetyistä sopimusrikkomuksista tarkastaja George Arlottolle yksikön 1 työntekijöiden puolesta tällä viikolla.

Leonen mukaan järjestelmä pakottaa opettajat käyttämään sairauslomaa ja kieltää mahdollisuuden opettaa etänä COVID-altistuksen jälkeen. Ammattiliitto sanoi myös, että opettajat työskentelevät enemmän kuin 37,5 tuntia vaaditaan sopimuksen vuoksi lisätyötä aiheuttama Uusi BrightSpace online learning platform, tungosta luokat, opettajien avoimet työpaikat, ja enemmän.

Opettajia pyydetään töihin lounasaikaan, TAAC väittää, ja myös suunnitteluaikaa hukataan lisätehtäviin. Luokille ei järjestetä sijaisia säännöllisesti, eikä tunneilla käyville opettajille järjestetä korvaavaa aikaa tai lyhennettyä aikataulua myöhemmin, TAAC sanoi.

Leone sanoi valituksessa, että TAAC haluaa järjestelmän alkavan maksaa opettajille heidän päivärahansa rikkomuksista aiheutuvasta ylimääräisestä työstä, ja pyysi järjestelmää lopettamaan rikkomukset.

Arlotto hylkäsi valituksen koulujen tiedottajan Bob Mosierin mukaan, joka sanoi, että Leonella ei ollut mitään asemaa jättää sitä Unit 1: n neuvotellun sopimuksen ehtojen mukaisesti.

”Opettajamme tekevät hämmästyttävää työtä hyvin, hyvin vaikeissa olosuhteissa. On kuitenkin petollista, että opettajien liiton puheenjohtaja esittää valituksen, jossa hän tietää, ettei hänellä ole asemaa, vaatii neuvotteluja, kun hän tietää, että prosessi on umpikujassa, ja antaa virheellisesti ymmärtää, että opettajat tekevät tänä vuonna vähemmän töitä kuin viime vuonna. Löyhä faktojen kanssa pelaaminen ei tuo ratkaisua avainkysymyksiin”, hän sanoi sähköpostissa.

Perjantaina TAAC sanoi tekevänsä valituksen koulujärjestelmää vastaan.

”He edelleen huonosti työoloja koulun henkilökunnan, puute selkeä ja johdonmukainen turvallisuusohjaus, joka tukee fyysistä ja henkistä hyvinvointia kouluyhteisömme räikeä ja holtiton työtaakkaa meidän kasvattajat kokemus”, liitto sanoi lausunnossaan perjantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *