Anne Arundelin opettajat, koulujen johtajat kahnaavat tuntitolkulla, lisää ei-opetustyötä

Peruskoulun välitunti tänä lukuvuonna on 30 minuuttia pitkä-askel Anne Arundel County Public Schools leadership says will help students ’ mental health as the pandemic continues by allowing for extra socialization and play.

Cape St. Clairen ala-asteen opettaja Allison Heintz käytti ennen 20 minuuttia viikossa välituntien valvomiseen, mutta päätös tehdä välitunneista 30 minuuttia on lisännyt joka päivä 10 minuuttia ei-ammattimaista työtä. Hän tekee välitunteja 150 minuuttia viikossa 100 minuutin sijaan.

Hänen mukaansa se on yksi esimerkki lisätyöstä, johon opettajat ovat ryhtyneet palatessaan KOULURAKENNUKSIIN COVID-19-pandemian aiheuttaman puolitoista vuotta kestäneen häiriön jälkeen. Anne Arundelin piirikunnan opettajayhdistys on lähettänyt Opetushallitukselle valituksen, jossa se on vedonnut sopimusrikkomuksiin, mukaan lukien opettajien suorittaman ei-ammatillisen työn, kuten välituntien, määrän lisäämiseen.

Liiton sopimuksessa todetaan, että poikkeustapauksia lukuun ottamatta, erikseen määrätyt, ei-ammatilliset tehtävät voivat olla enintään 20 minuuttia päivässä opiskelijapäivän aikana.

TAAAC on sanonut, että opettajat tekevät myös enemmän töitä kuin ne 37,5 tuntia, joista heille on sovittu joka viikko, koska opettajia on vapaana, luokkakoot ovat suurempia, vaatimukset ovat uusia ja käytössä on uusi Brightspace online learning management system. Opettajat menettävät kykynsä syödä lounasta työskentelemättä sen läpi, TAAC: n puheenjohtaja Russell Leone sanoi valituksessa.

Hallituksen puheenjohtaja Melissa Ellis ja ylitarkastaja George Arlotto antoivat yhteisen lausunnon Lokakuu. 29 toteaa, että muiden koulujärjestelmien tavoin AACP: llä on ollut vaikeuksia yrittäessään käyttää koulujärjestelmää pandemian aikana. AACP on pitänyt viikoittaisia kokouksia TAAC: n kanssa ja tavannut konsernin toiminnanjohtajan ”neuvoakseen TAAC: tä yksikön I työntekijöiden työolojen tilasta.”

”Kuten [presidentti Russell Leone] hyvin tietää, kaikista työpäivän piirteistä ei voida neuvotella, ja on yksinkertaisesti asioita, jotka on tehtävä, ja muutoksia, jotka on tehtävä muuttuvien olosuhteiden ja olosuhteiden täyttämiseksi. Ylitarkastajana tohtori Arlotto on valtuutettu, suorastaan velvoitettu, tekemään nämä operatiiviset päätökset”, Arlotto ja Ellis sanoivat lausunnossa.

Opettajat käyttivät verkko-oppimisen hallintajärjestelmää Google Classroomia yhteydenpitoon opiskelijoiden kanssa etänä viime vuonna. Liikunnanopettaja Rich Wiles Severna Park Elementary sanoi Nyt opettajia pyydetään käyttämään Brightspace sijaan, ohjelmisto, jonka hän sanoi on vaikeampi käyttää ja kestää kauemmin.

”Se on kolme askelta tehdä sama asia kuin Google”, hän sanoi.

Arlotto ja Ellis käsittelivät Brightspacen käyttöä lausunnossaan Lokakuu. 29.

”Vaikka TAAC ei näennäisesti arvosta brightspacen arvoa, tämä uusi oppimisen hallintajärjestelmä tarjoaa mahtavan mahdollisuuden parantaa opettajien viestintää oppilaiden ja perheiden kanssa hyödyntämällä dynaamisia mittaristoja, jotka tarjoavat helpon pääsyn oppitunneille, tehtäviin ja arvioituihin töihin/arvosanoihin; seurata opiskelijoiden edistymistä; ja tukea koulun ja perheen välisiä yhteyksiä. Se on myös korvaamaton työkalu auttaa opiskelijoita ja perheitä yhteyden mitä tapahtuu luokkahuoneessa joka päivä, varsinkin kun opiskelijat voivat joutua karanteeniin tai jättää koulun muista syistä.”

Heintzin mukaan kolme eri opettajaa on itkenyt luokkahuoneessaan turhautuneena työmäärään ja johtajien kunnioituksen puutteeseen.

”Rakastan hallintoani, rakastan lapsiani. On vaikea haluta työskennellä ihmiselle, joka ei tiedä, mitä luokassani tapahtuu tai ei usko minua, kun kerron, mitä luokassani tapahtuu, Heintz sanoi.

TAAC: n väitteisiin vastattiin vanhemmille tekstiviestihälytysjärjestelmällä, jonka Heintz ja muut opettajat kokivat sopimattomaksi kanavan käytöksi, joka pitäisi varata hätätilanteita varten.

”Se ei tuntunut kunnolliselta kunnan työkalujen käytöltä”, Wiles sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.