Anne Arundel Community College juhlii uuden terveys-ja biotieteiden rakennuksen avajaisissa

Anne Arundel Community Collegen uuden terveys-ja biotieteiden rakennuksen opiskelijat työskentelevät huoneissa, jotka jäljittelevät sairaaloita, klinikoita, laboratorioita ja ambulansseja, joita he kohtaavat valmistumisen jälkeen, ja harjoittelevat hengenpelastustekniikoita käyttäen anatomisesti tarkkoja mallinukkeja, jotka hengittävät ja jopa puhuvat.

Assistant Dean of Nursing Scott Olden sanoi hän on vielä oppia kehittynyttä teknologiaa rakennuksessa, jossa hän voi langattomasti yhteyden 18 biologian labs, 20 terveyslaboratorioiden ja simulointi labs. Kestää kauan kävellä kolmikerroksisen, 175 000 neliön rakennuksen läpi, Olden sanoi. Se taloa college hoitotyön ohjelma, fysioterapia ohjelma ja muut terveyteen liittyvät tutkimukset.

”Tämä rakennus on niin paljon kapasiteettia kouluttaa sairaanhoitajia ja kaikki teknologia kannalta simulointi, olen erittäin innoissani”, Olden sanoi.

Rakennus avautui opiskelijoille aiemmin tänä vuonna, ja tiistai-iltana koulun johtajat ja virkamiehet kokoontuivat pitämään avajaisia.

Olden sanoi, että on taskut tilaa eri puolilla rakennusta opiskelijoille opiskella, jotain hän totesi arvokasta opiskelijana itse.

”Opiskelijat todella tarvitsevat oman paikan voidakseen opiskella”, hän sanoi.

Raphael Roman, joka on terveys -, kunto-ja liikunta-alan opiskelija, hyödynsi yhtä uusista opiskelutiloista yläkerrassa kolmannessa kerroksessa, kun juhla pidettiin alla. Hän on huomannut, että uudisrakennuksessa on useita harjoitteluun erikoistuneita huoneita, kuten fysioterapeutin avustajalaboratorio.

”Mitä paremmat resurssit meillä on, sitä paremmin pystymme oppimaan”, Roman sanoi. ”Se on kaunis, kaunis rakennus.”

Uudessa rakennuksessa on muun muassa ensihoitoteknikkolaboratorio, simulaatiokeskus, radiologinen teknologialaboratorio, kirurgisen teknologian laboratorio ja Hammaslaboratorio. Simulaatiokeskuksessa on kuusi sairaalatiloja muistuttavaa tilaa ja neljä kuolemansyyntutkintatilaa muistuttavaa tilaa. On myös kaksi kosketusnäyttötaulua, joissa on digitaalisia ruumiita, nimeltään Anatomages, joita opiskelijat voivat käyttää oppiakseen ihmisen anatomiasta.

Oldenin mukaan uudisrakennuksessa käytetään myös kehittyneitä mallinukkeja, jotka jäljittelevät tarkasti ihmisen ruumiintoimintoja. Mallinuket blink, voidaan ohjelmoida on muuttuvia elintoimintoja ja voidaan jopa ohjelmoida puhumaan opiskelijoille, jäljittelemällä keskimääräinen käytös jotkut potilaat näytteille hoidon aikana.

Olden toivoo laajentavansa hoitotyön ulottuvuutta ja monimuotoisuutta sekä kouluttavansa Keski-ja lukiolaisia terveydenhuollon merkityksestä.

Pelastustyöntekijät, jotka vastaavat isoihin ja pieniin katastrofeihin, koulutetaan uudessa laitoksessa yhdessä sairaanhoitajien kanssa, jotka jatkavat työtä sairaaloissa, osavaltion senaattori Sarah Elfreth sanoi.

”Se ei voisi tulla paremmalla hetkellä”, Elfreth sanoi.

Rakennuksen kokonaiskustannukset ovat noin 117 miljoonaa dollaria, joista 8 miljoonaa dollaria hankkeen suunnitteluun, 96,2 miljoonaa dollaria sen rakentamiseen ja 13 miljoonaa dollaria kalustamiseen, AACC: n mukaan.

”Se on ehdottomasti jokaisen pennin arvoinen. Haluan kiittää hallitusta ja [yliopiston rehtori Dawn Lindsay] ja kaikkia siitä, että he ajattelivat isosti”, piirikunnan johtaja Steuart Pittman sanoi.

Rakennuksen odotetaan ansaitsevan gold Leadership Energia-ja Ympäristösuunnittelusertifikaatin, ja se on 35% tehokkaampi kuin rakennus, joka yksinkertaisesti noudattaa ympäristösääntöjä, koulu sanoi. Rakennuksen ympärillä oleva maisemointi tarjoaa elinympäristön. Kampukselta kaadetut puut jyrsittiin ja käytettiin rakennuksessa.

”Se on helmi”, Del. Sid Saab sanoi. ”Täältä lähtevien opiskelijoiden laatu on hämmästyttävää.”

Lindsay kiitti opiskelijoita ja henkilökuntaa siitä, että he käsittelivät kahden vuoden edestä rakentamiseen liittyviä liikenteen viivästyksiä ja kiertoteitä, sekä läänin ja valtion virkamiehiä, jotka auttoivat rahoittamaan hanketta.

”Kiitos taloudellisesta tuestanne ja uskostanne tähän työhön”, hän sanoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *